Wie is JOOS!

header

JOOS! creatieve en organisatorische projecten.

Het adres voor het uit handen geven van de organisatie van uw feestje, familiedag, bedrijfs uitje of ander gezellig samen zijn. JOOS! verzorgt tevens, als u dat wenst, de styling van uw feest. Daarnaast kan zij u een helpende hand bieden bij drukte op kantoor … JOOS! een creatieve 1000-poot met als speerpunten ’service met een persoonlijke noot én oog voor detail’.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, maatschappelijke instellingen en bij particuliere opdrachtgevers heeft José onder aansporing van familie en vrienden de stap gezet om haar bedrijf JOOS! op te zetten. U kunt bij JOOS! terecht voor het organiseren van feestjes, familie dag, bedrijfs uitje, styling van uw beurs – feest  of events locatie, groen-workshops (die ze zelf geeft) of workshops waar ze anderen voor inhuurt. (taart versieren, sieraden maken e.d.). JOOS! kan daarnaast worden ingezet om tijdelijke administratieve ondersteuning te bieden aan uw bedrijf.

JOOS! werkt op freelance basis. Het voordeel voor het inhuren van een freelancer voor u is dat u precies weet wat het u gaat kosten als u iemand inhuurt voor een klus. Een vast dienstverband met alle bijkomende nadelen is dan niet nodig. Het voordeel van freelance werk is dat het altijd leuk en inspirerend is om te werken met verschillende opdrachtgevers.

Iedereen verdient de persoonlijke aandacht en creatieve ‘noot’ van JOOS!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat JOOS! voor u kan betekenen? Belt u gerust op tel. no. 06-40379089 of stuur een mail naar:joos@josemolenaar.nl

José Molenaar-Müller.