Wie is JOOS!

header

JOOS! creatieve en organisatorische projecten.

Het adres voor het uit handen geven van de organisatie van uw feestje, familiedag, bedrijfs uitje of ander gezellig samen zijn. JOOS! verzorgt tevens, als u dat wenst, de styling van uw feest. Daarnaast kan zij u een helpende hand bieden bij drukte op kantoor … JOOS! een creatieve 1000-poot met als speerpunten ’service met een persoonlijke noot én oog voor detail’.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, maatschappelijke instellingen en bij particuliere opdrachtgevers heeft José onder aansporing van familie en vrienden de stap gezet om haar bedrijf JOOS! op te zetten. U kunt bij JOOS! terecht voor het organiseren van feestjes, familie dag, bedrijfs uitje, styling van uw beurs – feest  of events locatie, groen-workshops (die ze zelf geeft) of workshops waar ze anderen voor inhuurt. (taart versieren, sieraden maken e.d.). JOOS! kan daarnaast worden ingezet om tijdelijke administratieve ondersteuning te bieden aan uw bedrijf.

JOOS! werkt op freelance basis. Het voordeel voor het inhuren van een freelancer voor u is dat u precies weet wat het u gaat kosten als u iemand inhuurt voor een klus. Een vast dienstverband met alle bijkomende nadelen is dan niet nodig. Het voordeel van freelance werk is dat het altijd leuk en inspirerend is om te werken met verschillende opdrachtgevers.

Iedereen verdient de persoonlijke aandacht en creatieve ‘noot’ van JOOS!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat JOOS! voor u kan betekenen? Belt u gerust op tel. no. 06-40379089 of stuur een mail naar:joos@josemolenaar.nl

José Molenaar-Müller.

Contact

José Molenaar – Müller

JOOS! creatieve en organisatorische projecten

Penningsveer 3

2065AM Haarlemmerliede

T 023-5327583

M 06-40379089

E joos@telfort.nl

Partners

SAPLAZA (Haarlem) , Noads(Spaarndam), Anythings (Haarlemmerliede) Gemeente Haarlem, Het Plan (Spaarndam), FETIM-Creatim (Amsterdam), De Meerkerk (Hoofddorp), N. Gouman, Molenaar Rietdekbedrijf, Bij van Assema (Haarlemmerliede), Camping Het Blauhek (Spaarnwoude), Nederlandse Catbootclub, De Koningshoeve (Spaarnwoude), Fort Penningsveer, Albert Heijn (Spaarndam), Stein, Dynamique (Spaarndam),   Jantine van de Steeg Stoffering (Zeist), De Liedehoeve (Haarlemmerliede), Arnoud Müller Bouw (Huizen), De Woelwaters (Eemnes).

Projecten van JOOS!

JOOS! heeft sinds de oprichting meegewerkt aan verschillende evenementen en projecten o.a. de opening van de Schoterbrug in de gemeente Haarlem. Dit in samenwerking met de Gemeente Haarlem, Saplaza, H&L Producties en In Holland.

Voor De Meerkerk in Hoofddorp heeft ze een aantal projecten gecoördineerd in het kader van hun 25 jarig bestaan. Deze projecten hebben in het teken gestaan van ‘Verwendagen’ door de vrijwilligers van de Meerkerk voor de vrijwilligers en bewoners / bezoekers van o.a. Adamas Inloophuis (Nieuw Vennep), De Cruqiushoeve (Cruqius), Hospice Bardo (Hoofddorp), De Westerkim (Hoofddorp). Evenementen en thema dagen op maat met veel voldoening aan beide kanten. Ook heeft ze meegewerkt aan de jaarlijkse vrijwilligers dag voor De Zonnebloem.

Verder zijn er diverse feestjes de revue gepasseerd, waarbij de thema’s zijn geweest;

Abraham – Outdoor – Oktoberfest – Sweet Sixteen Party – Surprise Party – Clubweekend van een Zeilvereniging – Nieuwjaarsborrel voor bewoners Haarlemmerliede (op het ijs!) en nog veel meer…

Naast de organisatie van de feestjes en evenementen staat JOOS! op thema beurzen o.a. de Kerstfair bij kasteel De Keukenhof (uitgeroepen tot de beste kerstfair van 2012!). Lammetjes dag.

Kortom…heeft u creatieve helpende handen nodig , neem vrijblijvend contact op met JOOS!

JOOS! Dirndl Verhuur

Wie kent ze niet? De leuke Tiroler Jurk de échte Dirndl. Nu te huur in de omgeving van Haarlem, hét adres voor Oktoberfest Kleding verhuur voor de regio Noord & Zuid Kennemerland).

JOOS! verhuurt mooie kwaliteitsjurken in diverse maten en kleurstellingen voor Oktoberfest, carnaval en verkleed feest.

De sets bestaan uit de Dirndl, de Dirndl blouse, schort en bijpassende ketting. Bijpassende Tiroler Jacker (heerlijk warme vestjes / jasjes) zijn ook te huur prijs v.a. € 7,50 afhankelijk van het aantal dagen huur van de Dirndl.

Je  kunt de Dirndl huren voor gebruik van een dag, weekend of week.De kosten zijn respectievelijk: € 22,50 gebruik één avond (Dirndl ophalen volgende dag retour) € 35,– gebruik voor een weekend (Ophalen donderdag en maandag retour) en € 75,– voor de huur van één hele week. De borg bedraagt € 50,– per set. De jurken zijn te passen en af te halen in Haarlemmerliede.

Nu voor de heren ook Lederhösen in de verhuur. € 25,– complete set per dag.

Tot ziens bij JOOS! Dirndl verhuur in Haarlemmerliede, 500 mtr. van Ikea Haarlem!

Grüss Gott, Joos.