Projecten van JOOS!

JOOS! heeft sinds de oprichting meegewerkt aan verschillende evenementen en projecten o.a. de opening van de Schoterbrug in de gemeente Haarlem. Dit in samenwerking met de Gemeente Haarlem, Saplaza, H&L Producties en In Holland.

Voor De Meerkerk in Hoofddorp heeft ze een aantal projecten gecoördineerd in het kader van hun 25 jarig bestaan. Deze projecten hebben in het teken gestaan van ‘Verwendagen’ door de vrijwilligers van de Meerkerk voor de vrijwilligers en bewoners / bezoekers van o.a. Adamas Inloophuis (Nieuw Vennep), De Cruqiushoeve (Cruqius), Hospice Bardo (Hoofddorp), De Westerkim (Hoofddorp). Evenementen en thema dagen op maat met veel voldoening aan beide kanten. Ook heeft ze meegewerkt aan de jaarlijkse vrijwilligers dag voor De Zonnebloem.

Verder zijn er diverse feestjes de revue gepasseerd, waarbij de thema’s zijn geweest;

Abraham – Outdoor – Oktoberfest – Sweet Sixteen Party – Surprise Party – Clubweekend van een Zeilvereniging – Nieuwjaarsborrel voor bewoners Haarlemmerliede (op het ijs!) en nog veel meer…

Naast de organisatie van de feestjes en evenementen staat JOOS! op thema beurzen o.a. de Kerstfair bij kasteel De Keukenhof (uitgeroepen tot de beste kerstfair van 2012!). Lammetjes dag.

Kortom…heeft u creatieve helpende handen nodig , neem vrijblijvend contact op met JOOS!

pioenroos klein